A aparut tonomatul de mezeluri si mici

A aparut tonomatul de mezeluri si mici


Un producator din Lugoj a venit cu o idee inedita: tonomatul de la care poti cumpara mezeluri 24 de ore din 24.

Aparatul apartine firmei VLAD si este instalat in Piata Timisul, la intrarea in Centrul Pele. De aici, clientii pot cumpara parizer si salam Victoria de vita, crenvursti de vita in mate de oaie, salam de casa si mici. Potrivit unei informari a procesatorului, mezelurile sunt realizate dupa retete traditionale din Banat. ate cele cinci feluri de mezeluri se foloseste doar carne de porc si carne de vita.

 

Aparatul functioneaza cu bancnote de 1, 5 si 10 lei, iar produsele au gramaje cuprinse intre 400 si 600 de grame. Avantajul tonomatului de mezeluri este ca functioneaza non-stop, fiind aprovizionat ori de cate ori este nevoie.

 

„Aparatul este inzestrat cu un sistem de supraveghere electronic, iar clientul poate verifica permanent parametri interni. Cele cinci produse sunt din carne de porc sau vita si sunt preparate dupa retete traditionale din Lugoj sau din imprejurimi. Preparatele sunt naturale si nu contin inlocuitori de carne. Pentru inceput am montat experimental doar un singur automat, dar cu siguranta ca in viitor numarul lor va creste. Prin acest procedeu de desfacere a marfurilor noastre dorim sa venim in sprijinul clientilor, care, la orice ora din zi si noapte se pot  aproviziona cu produse proaspete de o calitate deosebita”, a declarat Ionel Curutiu, administratorul societatii Vlad, pentru lugojeanul.ro.Poti fi interesat si de