A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti cei care isi doresc sa afle cele mai noi informatii din domeniu. V-am pregatit, ca de obicei, stiri, analize, reportaje si relatari de la principalele evenimente din industrie.

Iata cateva dintre titlurile editiei cu numarul 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO:

 

EVENIMENT: SIIC’19 – evenimentul care anticipează tendinţele din industria cărnii

COVER STORY: Dr. Dana TĂNASE, director executiv ARC: „Segmentul de procesare a cărnii este dominat de inovaţii și specializarea portofoliului de produse”

ANALIZA: Asociaţiile trag un semnal de alarmă: Crescătorii de porci riscă falimentul! 22

ANALIZA: 2018, anul investiţiilor majore, dar și al crizei provocate de pesta porcină africană

EVENIMENT: Gulfood, pionier mondial în producţia de alimente inovatoare 50

EVENIMENT: Calendar expoziţional – 2019

REPORTAJ: Carmangeria Authentic, o galerie a gusturilor

PREZENTARE: Avicola Focșani investește 3,5 milioane de euro într-o nouă fermă

 



Poti fi interesat si de