A aparut editia nr. 61 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 61 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a iesit zilele acestea de sub tipar. In paginile ei veti regasi cele mai importante informatii din domeniu, de la stiri de actualitate, pana la interviuri, analize si reportaje.

Iata cateva dintre articolele pe care le veti putea citi in noul numar al revistei:

 

INTERVIU: Petri Endre, administratorul Grupului de firme PETRY: “Retetele vechi si modul de lucru traditional ne-au adus succesul“

EVENIMENT: SIAL Paris 2018: Laboratorul de noi tendinte pentru o industrie alimentara efervescenta

ANALIZA: Deficitul de personal, problema majora a angajatorilor din industria carnii

ANALIZA: Autenticitatea produselor alimentare – o problema actuala stringenta

ANALIZA: Romanii si-au educat gusturile. Incep sa aleaga produsele gourmet

EVENIMENT: Italian Pack a sarbatorit 30 de ani de performanta in industria de ambalare

INTERVIU: George MONCEANU, director general Monceanu Inocasings: „Ne asteptam la o explozie a businessului in 2019 si o cifra de afaceri de 20 milioane de euro”

EVENIMENT: René MAILLARD, Belgian Meat Office: „In Europa, consumul de carne a atins un nivel de saturatie si va incepe sa scada“

PREZENTARE: Cooperativa Tara Mea investeste 6 milioane de euro intr-un abator destinat carnii de oaie

INTERVIU: „E momentul ca fermierii sa fie direct implicati in pregatirea practica a viitorilor specialisti“

LEGISLATIE: Noi reguli privind concentratiile de cupru in furajele pentru porcine



Poti fi interesat si de