A aparut cea mai noua editie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Vineri, 06 Iulie 2018
Vineri, 06 Iulie 2018
Iata cateva dintre articolele pe care le puteti citi in ultimul numar al revistei:
INTERVIU: Carmen GAVRILESCU, director executiv SALSI Sinaia: „Noua gama Tezaur este rodul experientei celor peste 100 de ani de traditie ai fabricii Salsi Sinaia”
EVENIMENT INDUSTRIA CARNII LA RAFT: Procesatorii si retailerii trebuie sa creeze produse cu valoare adaugata
REPORTAJ: Acasa la Regele Ciolanului. Tata si fiu, doua generatii, doua viziuni
ANALIZA: Ambalajele ecologice revolutioneaza industria carnii
PREZENTARE: Macelarul roman care a ajuns la inimile spaniolilor
EVENIMENT: SUINPROD a inaugurat o ferma de reproductie performanta, in valoare de 8 milioane de euro
REPORTAJ: Karpaten Meat incurajeaza valorificarea produselor locale
PREZENTARE: MEZELLINI – succesul unui brand moldovenesc
„Romania are nevoie de investitii in procesarea materiei prime pe care o obtin fermierii no...
Potrivit unui comunicat al institutiei, in data de 17 aprilie, APIA a efectuat plati pentru anul ...
'Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), prin Centrele Judetene, efectueaza pl...