A aparut Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO 2018

A aparut Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO 2018


Anul 2017, dar si cea mai mare parte a celui in curs ne-au aratat ca Romania se pozitioneaza din ce in ce mai mult ca piata de consum.

S-au produs schimbari importante in industria carnii din tara noastra, majoritatea companiilor raportand cresteri atat ale cifrei de afaceri, cat si ale profitului. Marii jucatori si-au dezvoltat business-ul si au adus consumatorul roman la raft, tot mai aproape de oferta pietei Occidentale. Pe de alta parte, a fost suficient ca virusul pestei porcine africane sa loveasca din plin fermele pentru ca temerile sa puna din nou stapanire pe patronatul din Industrie, sa creeze haos la nivel de bransa.

 anuar2

Despre toate aceste miscari din piata, dar si detalii despre evolutia companiilor care activeaza in industria locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO 2018.

 anuar3

Specialistii revistei INDUSTRIA CARNII.RO au realizat in aceasta publicatie topul celor mai importanti jucatori in industria carnii din Romania.

 

Daca esti interesat de toate aceste informatii, solicita online un exemplar Anuarul INDUSTRIA CARNII.ROPoti fi interesat si de